Skip to main content

Houten deuren op maat

Al meer dan 50 jaar timmert Timmerfabriek Jacobs in Heeswijk-Dinther aan de weg als specialist op het gebied van houten deuren, kozijnen en ramen op maat. Wij werken met name voor aannemers en andere bedrijven in de bouwsector. Met een houten deur uit onze timmerfabriek heeft u gegarandeerd een kwaliteitsproduct in handen. Alles wordt tot in detail afgewerkt door onze timmermannen, en het hout dat we gebruiken is van de beste kwaliteit. Timmerfabriek Jacobs: Al 50 jaar een begrip in de omgeving!

De mooiste houten deuren

Wij maken zowel binnendeuren als buitendeuren van hout, precies zoals u ze wilt hebben. In onze fabriek worden de deuren bewerkt door specialistische timmermannen met moderne machines. Openslaande tuindeuren, voordeuren, schuifdeuren, tussendeuren, paneeldeuren… Of u nu een klassieke of een moderne uitstraling wilt voor uw houten deuren op maat, bij Timmerfabriek Jacobs is alles bespreekbaar.

Waarom een houten deur op maat

In de eerste plaats kiezen mensen vaak voor een houten deur omdat het mooi is. Met een houten deur op maat krijgt u een uniek product, precies naar uw wensen. Hout is een natuurproduct en wordt al eeuwenlang gebruikt voor het maken van houten deuren. Het geeft woningen en andere gebouwen een warme uitstraling; bovendien is hout een heel goed te bewerken materiaal, waardoor veel details tot in de puntjes kunnen worden uitgewerkt. Maar er zijn veel meer redenen om een houten deur te verkiezen boven een deur van ander materiaal:

  • Hout is duurzaam in milieuvriendelijk opzicht, maar ook qua levensduur. Voor de productie van hout is niet veel energie nodig en het is eenvoudig te recyclen. Daarnaast worden houten deuren steeds vaker gemaakt van materiaal met het FSC-keurmerk. Dat betekent dat het hout afkomstig is van verantwoord beheerde bossen. De levensduur van onze producten wordt gegarandeerd door het KOMO-keurmerk. Onze producten voldoen aan strenge kwaliteitseisen die een zeer lange levensduur garanderen.
  • Een houten deur op maat heeft uitstekende isolerende eigenschappen; veel beter dan bijvoorbeeld staal of aluminium.
  • Het onderhoud van een houten deur is eenvoudig en minimaal. Bij gebruik van goede verf is het niet nodig om vaker dan eenmaal per 10 jaar een schilderbeurt te geven. Bovendien is de kleur met zo’n schilderbeurt eenvoudig aan te passen.

Meer informatie

Wilt u meer weten voor onze mogelijkheden voor houten deuren op maat? Heeft u vragen over onze werkwijze of bent u benieuwd naar de prijzen? Neem vrijblijvend contact met ons op; wij helpen u graag verder!

Bekijk onze bedrijfsfilm
Close Menu

Timmerfabriek MARI JACOBS BV

De Morgenstond 5
5473 HE Heeswijk-Dinther
Telefoon: +31(0)413-291962
E-mail: info@timmerfabriekjacobs.nl

Openingstijden

Ma – Do: 07:30 – 12:15 en 12:45 – 16:30 uur
Vrijdag: 07:30 – 12:45 uur
’s avonds en zaterdag op afspraak